Страници

Monday, 2 December 2013

Госпожа и господин Дърсли, живеещи на улица „Привит Драйв“ номер четири, с гордост твърдяха, че — слава Богу! — са напълно нормални. Бяха от хората, от които най-малко ще очаквате да са замесени в нещо странно или загадъчно, защото просто не одобряваха такива глупости.

Покрай коледните празници се оформя още едно радостно събитие! БГ Фандомия приветства всички желаещи да се включат с декемврийския Хари Потър маратон.

За повече подробности, ето съобщението и линка към страницата на събитието:
Здравейте! 
Макар, че сагата за момчето, което оживя е вече завършена, историята далеч не е приключила ако зависи от нас. 
Напоследък войводите са станали съвсем сантиментални и решиха, че ще направят маратон – който иска да се включи е добре дошъл, хайдутин или не! 

Идеята е следната: имаме месец Декември да прочетем всички книги от поредицата ПОСЛЕДОВАТЕЛНО. Много от вас вероятно няма да харесат това, така, че сте свободни да си ги четете в какъвто ред искате, но идеята е да е като посвещение на порастването на Хари, dunno :D 

И за да е по-забавно, нека всеки, който почне дадена книга да смени профилната си снимка с корицата й и да я остави, докато не почне следващата в листа (айде сега, можете да си пожертвате снимките на профила за месец в името на Харчо :P пък и представете си озадачените си приятели, когато на хайдутите превземат Фейсбук :D) 

За тези, които ги мързи, могат да направят movie marathon (въпреки, че надали ще се нуждаят от целия Декември :D)

Официален хаштаг - #jiveharrypotter :D

Още детайли и въпроси може да намерите и на оригиналната страница на блога - а именно ТУК. :)

No comments:

Post a Comment